Over de auteur

Hans Melissen

Omslag Boek Iedereen Rijk

Hans Melissen studeerde af aan de Nederlandse Filmacademie met als hoofdvakken scenarioschrijven en regie.

Hij schreef vele televisieseries zoals: Allemaal Tuig, Herrie, Familie Wijntak, Hotel Amor, Nieuw Buren en schreef mee aan De Brug.

Als regisseur en vormgever was hij verbonden aan de programma’s van o.a. Rik Felderhof.

Vanaf 2003 publiceerde hij verhalenbundels, waarin de wijnwereld op specifieke wijze wordt beschreven: Château Poeha, Vloeibare Liefde, Verhalen met een slok op, Wijnen met een lange neus, Over rare druiven en vrolijke Fransen, De Wijngek en Met liefde geschonken.

Ook het kinderboek : Hoe muis de wereld schiep is van zijn hand.

Over dit boek

Iedereen Rijk!

Scenarioschrijver en regisseur Hans Melissen liep al jaren rond met het idee een verhaal te maken over een klein dorp waar de hoofdprijs van de Lotto valt, maar waar deze niet wordt geïnd door de winnaar. Wat gebeurt er dan in de kleine gemeenschap waar nog slechts een winkel en een leeglopende kroeg is? De grote vraag is natuurlijk wie heeft de prijs en waarom wordt deze niet opgehaald? Gebeurt dat bewust? Is het vergeetachtigheid? Of is een toevallige passant uit een andere plaats, die het lot op het allerlaatste in moment in het kleine winkeltje heeft aangeschaft? In ieder geval leiden de gebeurtenissen tot een bijzonder wonder dat het kleine dorp tot ver over de grenzen beroemd zal maken.

Iedereen Rijk! is een bijzonder boek, geschreven in de vorm van een scenario: de film ontrolt zich voor het oog van de lezer. Iedereen Rijk! Mysterie van een mega jackpot verschijnt juli 2019

Online Bestellen à € 24,95,– (via Libris Voorhoeve) of via Melissen.tv


Uitgeverij Syrah
Syrah logo
Willibrorduslaan 91
1216 PA Hilversum

Contact met de auteur:
t: 035 68 554 32
m: 06 54 68 84 12
e: hans@melissen.tvmelissen.tv

© Hans Melissen, 2019 webontwerp: Jolie
Bronvermelding foto's | Hoofdpagina Iedereen Rijk!